16 aprilie 2013

Blogger Ambasador Zorile Store

Buna fetelor,

Dupa cum stiti m-am inscris in campania "Curatenia de primavara" organizata de catre Zorile Store  si Blogawards
Am citit multe comentarii negative in blogosfera referitoare la aceasta campanie. Si anume: perechea dorita nu a fost pe stoc, papucei murdari sau deteriorati, organizare proasta, colete intarziate, samd. 
Recunosc ca in acest an organizarea nu a fost una optima  (cum a fost cea din anul precedent) si ca papuceii pe care mi i-am dorit nu mai erau pe stoc, dar pentru aceste inconveniente exista o explicatie si anume numarul mare de bloggeri inscrisi in campanie. Nu cred ca se asteptau cei de la Zorile Store sa se inscrie atat de multi bloggeri. Eu nu o sa dau cu piatra in Zorile Store, din contra. 
Am numai lucruri de bine de spus la adresa lor. Am primit email la timp in care am fost informata de problemele aparute in aceasta campanie, ca papuceii pe care mi i-am dorit nu mai sunt pe stoc si sa-mi aleg alta pereche. Mi-au trimis a doua pereche aleasa de mine si nu pot sa fiu mai incantata.


Am ales " SANDALE GRENDHA IS STAR II FEM". Sa va spun motivele mele de incantare:
* Sandalutele alese de mine sunt in stare impecabila si foarte curate * Modelul ales de mine arata mult mai bine in realitate decat in poza de pe site

* Au un design "girly"
 * Imi vin la fix


* Sunt foarte comode sandalutele

La intrebarea  "Mai vrei sa fii Ambasador Zorile Store?" voi raspunde intotdeauna... DA.
Va multumesc.

Va pup
Alexandrina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...