23 septembrie 2012

GIVEAWAY .Fashion. Shopping. Gossip.

VA INVIT PE BLOGUL DANIELEI MACSIM PENTRU A PARTICIPA LA UN SUPER GIVEAWAY.

CE PUTETI CASTIGA:

Premiul 1. O geantă din piele ecologică tip mesager: are o bretea de umăr ajustabilă pe lungime, se închide cu sistem metalic, prin apăsare; pe interior se închide cu un fermoar + un buzunar cu fermoar ascuns.
Premiul 2. Un colier auriu "Lucky elements": Multitudine de elemente feminine, stil, bun gust și rafinament. Pentru ținute care se încadrează în acest tipar!
Premiul 3. Un inel dublu cu inimă și stea: Inedit, dar în tendințele acestui sezon!

DATI CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA LA ACEST GIVEAWAY.

MULT SUCCES!!

Review Elf Stipple Brush si Elf Brush Cleaner


Va prezint ultimele mele achizitii de care sunt foarte multumita.

Pensula Elf Stipple




Acum o saptamana am primit comanda de la Elf. Am asteptat vreo 3 luni ca firma Elf sa-si alimenteze stocul la pensulele Stipple. Imi doream de ceva vreme o pensula stipple pentru fondul de ten deoarece am auzit atatea lucruri bune despre ea. Make up artistul meu preferat Michelle Phan foloseste o pensula stipple, pentru aplicarea fonului de ten, constant. Asta m-a facut sa-mi doresc o pensula de acest fel.

Descrierea de pe site:
Este o pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon, moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. 
Perii stratificati creaza un look soft si lejer, perfecta pentru aplicarea fondului de ten sau pentru a adauga culoare pometilor si a-i evidentia. 

Parerea mea:
Sunt foarte incantata de aceasta pensula. Am aplicat fond de ten lichid cu ea si nu m-a dezamagit.Nu mi-a lasat urme pe ten, acoperirea este una medie aerisita ceea ce imi place.V-o recomand cu drag. Nu veti fi dezamagite!


Elf Daily Brush Cleaner




Descrierea de pe site:
Lotiune anti-bacteriana pentru o curatare rapida zilnica a pensulelor. Dezinfecteaza pensulele pentru a oferi o aplicare proaspata si curata de fiecare data. Ajuta la pastrarea in bune conditii a pensulelor, care vor fi folosite o perioada mai indelungata de timp.


Parerea mea:
Am apucat sa o folosesc o singura data si m-a convins. Imi place cum curata pensulele si are un miros placut. Ajunge o singura pulverizare pentru a curata o pensula.Recomand cu drag acest produs.

Recomand ca macar  o data pe saptamana pensulele sa fie spalate si uscate corspunzator. Michelle Phan are un video despre curatarea in casa a pensulelor.Eu folosesc metoda ei si sunt multumita de rezultat. Dati click aici.

Va pup 
 Alexandrina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...