2 septembrie 2012

Review Balsam Syoss Color Protect si Tratament leave-in Advance Tehniques cu ulei de argan




Poate voi ati incercat aceste doua produse. Eu mi le-am achizitionat in urma cu doua saptamani. Si am avut timp sa-mi fac o parere despre aceste produse. Sunt foarte multumita, in sfarsit.





Balsamul Syoss Color protect are sistemul Pro-Cellium Keratin, formula de inalta performanta care intareste structura firului de par. Keratina este o proteina caracteristica a epidermului. Previne şi combate căderea părului, reface părul deteriorat, previne şi combate mătreaţa. Este o soluţie complexă de tratament şi îngrijire cu efect garantat, dacă se aplică periodic şi în mod corect. 



Tratamentul Advance Techniques cu ulei de argan hraneste in profunzime si mentine nivelul optim de hidratare. Cu toate stim ca uleiul de argan  este extras din semintele fructelor de argan. Arganul este un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa rara si valoroasa pentru tratarea a multiple probleme de natura cosmetica si medicala. Acesta contine un procent ridicat de acizi grasi esentiali si fenoli, fiind mult mai rezistent la oxidare decat uleiul de masline. De asemenea, contine vitamina A, acizi grasi omega-6 si omega-9 care ofera organismului multe dintre beneficiile specifice substantelor antioxidante.



Parul meu era foarte deteriorat inainte sa folosesc aceste produse. Am observat o imbunatatire a texturii firului de par dupa prima utilizare.Un minus al balsamului este acela ca nu mi-a protejat culoarea. In rest sunt foarte multumita de el.



Cum aplic aceste produse?

Dupa ce imi samponez parul (eu folosesc Head&Shoulders clasic) imi aplic pe parul umed balsamul Syoss si il las 3 minute dupa care il clatesc. Apoi imi usuc usor parul cu un prosop si imi aplic o pompa de tratament Advance Techniques pe lungimea parului. In contiuare imi usuc parul cu foehnul.


REZULTATUL 








Imaginile sunt graitoare, nu credeti?



Va pup
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...