13 mai 2013

Review crema hidratanta cu musetel Cosmetic Plant

Mai particip la concursuri la fel ca si voi. Ce-i drept nu la foarte multe.Ma inscriu doar la concursurile a caror produse ma intereseaza in mod deosebit. Vroiam sa incerc produse de la Cosmetic Plant mai ales ca se fac aici aproape de mine si un concurs mi-a dat aceasta sansa. Nu ma asteptam sa castig. Oricum imi cumparam aceasta crema pentru ca am citit multe review-uri bune despre ea. 

Intrucat mai aveam din crema mea, i-am imprumutat crema mamei mele care ramasese fara crema hidratanta. Mama mea a incercat-o a doua zi si m-a sunat disperata sa-mi spuna ca i s-au inrosit obrajii, nasul, pielea de sub ochii si ca o ustura intr-un hal de nu mai suporta. Am plecat la ea si m-am socat cand i-am vazut fata. Imi pare rau ca nu am avut ideea sa-i fac macar o poza. Am plecat cu ea la dermatolog si i-a recomandat un unguent sa se dea pe iritatie. Medicul a spus ca e o alergie la crema respectiva doar ca nu stie sa ne spuna exact la ce ingredient pentru ca trebuie sa-i faca un test alergologic etc. Mama are tenul uscat si m-am gandit ca i-ar folosi aceasta crema hidratanta cu ingrediente naturale. M-am inselat. Doua zile a usturat-o fata. Tin sa mentionez ca mama nu este alergica la nimic, cel putin nu se stia alergica la ceva.
Sa va continuu povestioara. Am luat crema de la mama si am tinut-o vreo 2 saptamani pe raft. Intre timp mi se terminase crema mea, pe care o folosesc de ceva vreme (tot cu ingrediente naturale), si am folosit crema hidratanta cu musetel Cosmetic Plant. Aproape instantaneu mi s-a inrosit fata si m-a usturat de parca mi-am pus acid pe fata. Senzatia aceasta am mai simtit-o in 2006 cand am avut arsura solara la fata. Eu am tenul mixt, spre deosebire de mama, si nu sunt alergica la nimic (mai putin la oamenii prefacuti, dar asta este o alta poveste). Mi-am pus imediat unt de shea si un pic mi s-a mai calmat tenul. Nu am avut in casa unguentul pe care mama l-a primit pentru iritatie. Abia a doua zi l-am folosit.


Concluzia mea este ca aceasta crema nu e tocmai in regula, desi e in termen.
Acest eveniment, pentru mine, este un semnal de alarma. Ca si beauty blogger, ma voi gandi de 2 ori inainte sa mai folosesc o crema de la vreo firma. Ma voi documenta cat voi putea inainte sa mai incerc vreo crema.
Voi ati avut experiente similare cu produse pentru ten sau cu aceasta crema? Daca da va rog sa-mi spuneti.

UPDATE
Am fost contactata de catre un reprezentant (o domnisoara/doamna foarte draguta) al firmei Cosmetic Plant si mi-a trimis buletinul de analiza a lotului respectiv. Lotul pare a fi in regula. Ce s-a intamplat cu crema mea? Habar n-am.Nu am reusit nici pana acum sa deslusesc misterul.




Va pup
Alexandrina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...