23 ianuarie 2014

Review Domi Amoniacal limpiador general perfumado - detergent universal parfumat

Anul trecut am incercat Domi limpiador antical (click pe nume pentru review) si am fost foarte incantata de calitate si de rezultate. Intrucat au fost sarbatorile de iarna si am avut colindatori care au intrat incaltati pe parchet, gresie, covoare m-am decis sa caut un produs care sa poata sa curete aceste suprafete si sa le dezinfecteze in acelasi timp. Am gasit acest produs tot in gama Domi. Se numeste Domi amoniacal limpiador general (detergent universal cu amoniac) de la firma Triodeluxe

Acest detergent curata:  parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, covoare, tapiterii, mochete, geamuri, paviment, bijuterii. Dupa parerea mea acest produs este indispensabil in casa unei femei (zic femei pentru ca in general noi femeile facem curatenie) deoarece curata impecabil, nu se consuma mult produs plus ca dezinfecteaza. Din punctul meu de vedere inlocuieste cu succes 5 produse de curatat.

*Produsul are 750 ml (o cantitate considerabila);
*Pretul este de 14 lei ( pret mai mult decat rezonabil);

*Contine: <5% tensioactivi ionici, parfum, linalool, cumarina;
*Produsul are un miros usor de amoniac care dispare imediat ce suprafata se usuca.

De ce sunt eu incantata de acest produs? In primul rand vroiam un produs care sa-mi curete gresia (care nu are suprafata neteda) fara sa trebuiasca sa frec cu peria, fara sa-mi ramana urme de detergent si sa dezinfecteze in acelasi timp. In al doilea rand imi doream un produs versatil care sa poata fi utilizat inclusiv pe tapiteria canapelei, pe tapiteria scaunelor masinii, pe sticla geamurilor sau oglinzi. Curata impecabil fara sa pui mult produs. Eu nu am folosit cantitatea mentionata pe eticheta, am pus mult mai putin.

Iata ce am curatat eu cu acest produs minune.

 Nu va recomand sa adaugati mai mult decat scrie pe eticheta pentru ca nu are sens. Produsul curata perfect chiar daca utilizati o cantitate mai mica si va pot garanta acest lucru. Intrucat produsul are amoniac in compozitie, recomand sa se utilizeze in spatii aerisite sau chiar cu geamurile deschise. Eu asa l-am folosit si n-am avut probleme.
Domi amoniacal este in topul listei mele de produse preferate de curatenie si sunt foarte bucuroasa ca l-am descoperit.


Si acum SURPRIZA...Firma Triodeluxe ofera posibilitatea uneia dintre voi sa castige un produs Domi amoniacal. Tot ce trebuie sa faceti este sa comentati la acest articol si intrati automat in cursa pentru castigarea acestui produs. V-as ruga sa comentati mai elaborat, nu doua cuvinte. Un reprezentant al firmei Triodeluxe va alege un castigator pe baza comentariilor voastre. Aveti la dispozitie o saptamana din acest moment sa comentati. Bafta, tuturor!

Multumesc Triodeluxe pentru produse si pentru oportunitatea de a face o persoana fericita.

UPDATE:
Firma Triodeluxe a ales castigatoarea produsului Domi amoniacal si ea este:

nu ma mai auzit pana acum de acest produs..de la firma aceasta insa am auzit de alte produse..ar fi folositor avand in vedere ca ma mut in casa noua si la mine in casa este santier, numai bun 
succes tuturor :*
Felicitari! te rog sa-mi trimiti datele date prin email la tweetsomesblog@gmail.com

UPDATE la UPDATE
INTRUCAT CASTIGATOAREA "RAMO" NU M-A CONTACTAT LA TIMP FIRMA TRIODELUXE A ALES ALTA CASTIGATOARE SI ACEASTA ESTE:
Suna grozav acest produs atat de versatil. Amoniacul are intr-adevar efecte recunoscute de curatare si dezinfectare si e o solutie mai buna decat detergentii cu multe chimicale. 
*produs primit spre testare


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...