6 septembrie 2013

DIY- Cum mi-am creat propria paleta de rujuri + o surpriza

Aveam niste mostre de ruj de la Avon, ceva rujuri Mua si Oriflame de jumatate si m-am gandit sa le combin in functie de nuanta lor si sa-mi creez propria paleta de rujulete. Am avut o paleta de farduri ieftine si foarte rele si m-am gandit sa folosesc carcasa paletei pentru noile rujulete.

Ustensilele si procedeul

 Mi-a luat ceva timp sa curat carcasa, dar a meritat. Ca un chimist (hi hi) am topit nuante asemanatoare din diferite rujulete sa creez nuante noi.
Tadaaaam...
Aproape perfecte...

Am folosit acetona sa curat numele marcii de farduri.

Finalul


Si acum surpriza. Aveti la dispozitie o saptamana incepand de azi  06.09.2013 sa dati o denumire fiecarui rujulet in parte (sunt 15 la numar) plus un nume paletei (in comentariu) La finalul saptamanii voi alege o persoana care a pus cele mai ingenioase denumiri si ii voi face un cadou surpriza.


UPDATE


Castigatoarea concursului este AnytaGyo9 septembrie 2013, 18:50
Mi-ai dat o idee mai mult decat super :D
Iata la ce m-am gandit eu: paleta sa se numeasca TweetLips (fiindca tu ai creat-o) iar nuantele *din stanga sus, pe rand: Wine, Mocha, Blush, Vintage Lips, Latte, Red's, Bombshell, Kiss 'n Go, Mandarine Magic, Frappe, Scarlet, Muse, Mystery, Berry Me, Grapes. :) Sper ca ti-am fost de folos! <3
Te rog sa-mi lasi un mesaj privat pe facebook cu datele date de contact sa-ti trimit premiul.

Va pup
Alexandrina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...