29 mai 2013

50 de lucruri despre mine



Am vazut acest tag "50 de lucruri despre mine" la mai multe bloggerite si m-am gandit sa scriu si eu o postare cu acest tag. Sper sa cititi cu placere.

1. Sunt un copil mare responsabil, cel putin asa ma simt.Provin dintr-o familie simpla de muncitori.
2. Il ador pe Tweety de la o varsta frageda. Mica mea nebunie a inceput de la un tricou cu Silvester pe care l-am primit de la mama pe la varsta de 6 ani. Vroiam sa stiu cine este acest Silvester si asa am aflat ca el este motanelul care il necajea pe simpaticul Tweety. Pe Tweety l-am vazut la tv in scurtele episoade de desene animate care ne erau difuzate de televiziunea comunista. De atunci l-am indragit si am inceput sa colectionez lucrusoare cu Tweety.
3. Nu am avut o copilarie fericita, dar nu as vrea sa intru aici in detalii pentru ca ar trebui sa scriu multe pagini si sunt amintiri extrem de dureroase.
4.Pentru ca nu am avut o copilarie fericita, stima mea de sine a fost tot timpul foarte scazuta. Am fost multi ani deprimata, dar ma rugam mult la Dumnezeu si asta m-a ajutat foarte mult. Ii multumesc in fiecare zi pentru ca mi-a dat-o pe mama. Mama mea este ancora, stanca mea. Te iubesc mama!
5. In adolescenta purtam tot timpul haine de culoare maro si gri. Vroiam sa fiu invizibila. imi era groaza sa vorbesc cu oamenii.
6. La 20 de ani m-am pensat prima data, desi nu prea aveam ce. Am avut intotdeauna sprancene subtirele. Tot la 20 de ani am incercat pentru prima data rimelul mamei. Mi-a placut asa de mult. Nu-mi amintesc ce marca era. Avea o formula semiuscata, avea culoarea maro si imi facea genele lungi.
7. La 20 de ani am plecat la scoala la Cluj si acolo am inceput incet incet sa ma "dezmortesc", sa ma "dezghet". Am inceput sa comunic mai mult, desi eram tot eu introvertita Alexandrina.
8. Am doua jurnale in care scriu din cand in cand asa sa-mi fac terapie. De obicei scriu lucruri care ma dor. Asa ma eliberez de energiile negative.
9. Ma gandesc de 15 ani sa scriu o carte. Inca n-am reusit sa astern vreo fraza pe hartie. O am in "hardul" creierului.
10. Imi place sa pictez, desi nu am vreun talent deosebit. Imi face placere sa pictez si ma relaxeaza mult.
11. Iubesc animalele foarte mult, in special cainii. Mi-am pierdut de curand puisorul pe care il aveam de la varsta de 14 ani. Mi-e dor de ea!
12 .Imi doresc foarte mult copii, dar din pricina problemelor mele de sanatate din ultimii ani, nu am reusit sa-i am.
13. Sunt in general o persoana optimista si vad partea buna a lucrurilor, dar mi se intampla sa clachez cate o data si atunci imi vine sa renunt la tot si sa merg in varf de munte sa nu vad pe nimeni.
14. Imi place sa stau singura, dar nu-mi place sa fiu singura.
15. Sunt casatorita de aproape 5 ani cu omul pe care il iubesc de 14 ani.
16. De cativa ani imi place culoarea verde foarte mult. Cand vad aceasta culoare parca respir oxigen pur. Imi place si turcoazul.
17.  Si ca tot veni vorba de turcoaz, ador marea. Ador mirosul de sare si alge imputite (hi hi).
18. Nu ma prea bronzez si daca din intamplare ma colorez putin dupa doua dusuri sunt alba la loc.
19. Imi place sa ies in natura desi nu o fac prea des (lipsa timp).
20. Ador cultura asiatica. Imi place mancarea chinezeasca in special Mi fenul.
21. Imi place sa merg la cinema. Imi place sa vizionez filme si la tv sau calculator, dar cel mai mult imi plac filmele ce ruleaza pe ecran mare.
22. Plang la filme sau animatii daca e ceva de plans. Plang daca aud o muzica buna (impreuna cu pielea de gaina). Canalul de muzica preferat este Mezzo.
23. Imi plac orhideele foarte mult. Sunt florile mele preferate.
24. Prefer imbracamintea lejera.
25. Nu port bijuterii (in afara de cerceii pe care i-a primit de la mama cand am implinit 24 de ani; nu-i scot niciodata) desi am vreo doua cutii.
26. Imi plac parfumurile in special cele 4 Rare de la Avon (preferatele mele).
27. Imi place sa machiez, desi eu nu ma prea machiez decat rar (mai nou). Daca ar fi sa am un singur produs de makeup acela ar fi ar fi BBcreamul.
28. Detin un salonas mic de infrumusetare (masaj si cosmetica). Eu sunt seful si tot eu si subalternul."Ne" intelegem de minune.
29. Imi place curatenia impecabila, dar am zile cand nici macar o farfuire nu spal (zilele deprimate).
30. Imi plac dulciurile mai ales ciocolata si inghetata de lamaie.
31. Am facut fitness intensiv aproape 3 ani, dar din motive de sanatate a trebuit sa ma las.M-am ingrasat, evident.
32. Imi place sa ma plimb pe stazile orasului si sa modific mental interioarele caselor pe care le vad. Daca ma duc la cineva in casa sau intr-un birou modific mental interiorul ca un reflex automat. fac chestia asta de cativa ani. ma relaxeaza.
33. Cand eram in generala aveam probleme cu geometria in spatiu. Nu "vedeam". Acum "vad" perfect in sectiune orice obiect. Ce ciudat e creierul nostru!
34. Citesc mult. Imi place sa citesc carti care imi deschid mintea. Nu citesc romane de dragoste. Ma obosesc.
35. Imi place cand ploua torential. Ador mirosul de ploaie, dar nu-mi place vremea inchisa. Prefer sa ploua bine si apoi sa iasa soarele.
36. Imi plac oamenii sinceri chiar si cei durerosi de sinceri. Imi fac greata la propriu persoanele prefacute. Mi se intampla ceva fizic la stomac cand imi dau seama ca cineva se preface.
37. Mi se intampla sa am vise, flashuri, intre 4 si 5 dimineata, premonitorii. Dezastrul de la japonezi l-am "vazut" cu 2 nopti inainte sa se intample si multe altele referitoare la mine si familia mea.
38. Am facut yoga 3 luni, dar am renuntat la curs pentru ca nu-mi placea instructorul. Nu era ce cautam eu. daca voi gasi vreodata un maestru asiatic adevarat yogin poate ma voi duce atunci la curs.
39. Cateodata meditez sama relaxez, dar nu foarte des. Ar trebui sa o fac mai des.
40. Nu-mi place sa ma duc la shopping. Imi cumpar haine cand e musai. In schimb imi plac rochiile. Dac vad o rochie pe vreun site si imi place mult, o cumpar.
41. Imi place sa cumpar cosmetice si geluri de dus. Parca nu sunt niciodata destule.
42. Am fost blonda multi ani. De vreo 2 ani am renuntat la blond. Imi vine cate o data sa dau fuga la salon sa ma fac din nou blonda, dar renunt repede.
43. Imi place sama spele altcineva pe cap. Nu se intampla des. Mi se face pielea de gaina cand ma spala cineva pe cap.
44. Imi fac singura manichiura si pedichiura. Tot am vrut sa ma duc la o profesionista, dar nu am mai ajuns.
45. Imi place s agatesc, dar nu gatesc zilnic. Imi place sa inventez.
46. Cateodata imi imaginez cum zbor. As vrea sa pot zbura. Pana cand voi reusi sa zbor de una singura (si nu in vis unde am ajuns profesionista in arta zborului) zbor cu avionul cand am ocazia.
47. Nu conduc masini, desi am carnet de aproape 10 ani. Pierd peisajele daca conduc. Las pe altii.
48. Ma emotioneaza povestile triste despre viata si tot ele imi dau impuls sa continuu si sa nu ma las.
49. Mi-as dori sa am mai mult timp pentru blog. Am atatea sa scriu. Am un caiet unde imi iau notite pentru blog. Nu stiu cand le voi publica pe toate.
50. Nu cred in coincidente. Sunt sigura ca toti facem parte dintr-un plan maret in lumea aceasta. Important este sa aflam care este rolul nostru. Eu l-am aflat. Tu?


Sper ca nu ati adormit citind, desi de obicei am efectul acesta asupra oamenilor (si acesta este un alt lucru, dintre multe altele, despre mine).
Pupici
Alexandrina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...