19 iulie 2013

Imi vopsesc singura parul cu Garnier Color Naturals


Acum 2 saptamani mi-am vopsit singura parul pentru a doua oara in viata mea. Trebuie sa va spun ca nu ma asteptam sa-mi intru asa repede in mana incat sa-mi vopsesc parul perfect. Am folosit vopseaua de par Garnier Color Naturals cu 3 uleiuri esentiale nuanta 7 blond. Culoarea mea naturala a parului (saten inchis) este o idee mai inchisa decat aceasta nuanta de vopsea. Am descoperit aceasta vopsea acum 3 luni. Mi-a placut poza de pe cutie a modelului. Ma intrebam daca imi va iesi culoarea exact ca si pe cutie si surpriza...asa a iesit. Nu mai fac experimente, raman la aceasta vopsea.

Ce imi place la aceasta vopsea:
- nu imi irita scalpul,
- se intinde usor si nu se intareste pe firul de par,
- nu miroase a amoniac,
- are un tub aplicator, foarte usor de folosit
- are pret bun, 13 lei
- imi ajunge un tub desi am parul des si o lungime peste medie.

Cum mi-am vopsit parul:
- Am inceput cu partea din fata, mi-am luat o sectiune mare de par pana in varful capului (gen creasta) si apoi am separat-o in sectiuni mai mici pe orizontala pe care le-am prins cu agrafe.
- Mi-am luat fiecare sectiune mica de par si am aplicat pe radacina, cu o pensula speciala, vopseaua in strat subtire uniform. 
- Dupa ce am terminat cu sectiunea din mijlocul capului am trecut la partile laterale ale capului si partea de la ceafa folosind aceeasi metoda.
- Dupa ce am terminat cu radacinile am aplicat vopsea pe toata lungimea sectiunilor de par dupa care mi-am pieptanat parul cu un pieptan cu dintii rari. 
- Mi-am prins parul in coc si am plicat o folie de alunimiu pe tot scalpul. De ce imi pun folie de aluminiu? Nu-mi place sa stau cu vopseaua de par 30 de minute pe par, iar cu folia de aluminiu injumatatesc timpul la 10-15 minute. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc folie, dar pe mine ma ajuta.
Iata rezultatul:





Voi cum va vopsiti sau mai bine spus unde va vopsiti?

Va pup,
Alexandrina

Nota: Acest articol nu este sponsorizat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...