27 noiembrie 2012

Concurs "Beestick"

Buna dragilor,


 V-am pregatit un concurs, dragalas, in colaborare cu firma Beestick.Dupa cum stiti firma Beestick are cele mai frumoase si dragalase stickere.

 Cat de mult ne dorim ca la noi acasa sa nu fie ca in toate casele ? Doamnelor, cu toatele visam la o casa spatioasa, aerisita, fara bibelouri si tablouri grele, nu ? Solutia cu stickere decorative de perete pare sa vina in intampinarea asteptarilor tuturor. Autocolantele de perete au calitati care sunt greu de gasit : pot fi dezlipite cu usurinta, dau liber imaginatiei, sunt ieftine si sunt disponibile intr-un numar mare de culori! 

 Sa presupunem ca tocmai v-ati mutat cu chirie intr-un apartament cochet sau o garsoniera, unul din primele lucruri pe care le faceti, este sa va personalizati interiorul pentru ca acesta sa va semene intrucatva si in acelasi timp, sa va faca sa va simtiti " ca acasa ". Bine dar asta e destul de dificil din mai multe considerente : investitia, faptul ca nu e casa dumneavoastra si nu prea puteti sa gauriti toti peretii…atunci, stickerul decorativ este solutia cautata. 


Beestick  ofera 3 stickere castigatorilor acestui concurs.


 Iata ce trebuie sa faceti:
*Dati like paginii de facebook https://www.facebook.com/beestick.sticker.decorativ.ro
*Dati like paginii de facebook https://www.facebook.com/tweetsomesblog
*Sa ma urmariti prin GFC
*Scrieti in comentariu la postare numele cu care ati dat like paginilor de mai sus si numele cu care ma urmariti prin GFC.

Concursul se desfasoara pe perioada 27 noiembrie - 10 decembrie. Concursul se incheie la data de 10 decembrie orele 16:00. Castigatorii vor fi alesi cu random.org la data de 11 decembrie printr-o postare separata.

Mult succes!

Alexandrina 

 

http://www.sticker-decorativ.ro/
https://www.facebook.com/tweetsomesblog
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...