15 decembrie 2012

Seminar make-up "Make-up Atelier Paris"



V-am promis o postare in care sa vedeti prin intermediul imaginilor ce am facut in cele doua zile cat am fost plecata. Vreau in primul rand sa multumesc bloggeritei Alesya (pentru blogul ei dati click aici) pentru invitatie si pentru faptul ca m-a impulsionat sa devin o bloggerita la randul meu.




Am luat parte la un seminar de make-up si prezentare de produse  Make-up Atelier Paris in Cluj-Napoca(www.ateliercosmetics.com).







Make-up Atelier Paris are 4 puncte de vanzare la noi in tara:

1.Bucuresti – Str. Maica Alexandra Nr. 4 – tel: 0721803507

2.Iasi – Bd. Carol 1 nr.4.corp B1, C5, et.1 of.106B – tel: 0758310639

3.Timisoara – Str.Gh.Lazar 17 – tel: 0743344176

4.Cluj-Napoca – Yucon Business center, Str. Cotita nr.9, et.3 – tel: 0756370385


Seminarul a fost organizat de catre Diana Pasinschi, reprezentant al produselor profesionale Make-up Atelier Paris in Cluj-Napoca, la care a fost prezenta persoana care a introdus aceste produse la noi in tara si anume Lilia Petrenco (doamna blonda). Acest seminar a durat doua zile si s-a tinut la Hotel City Plaza.

Seminarul a avut ca teme doua tehnici de machiaj, tehnica creionului si tehnica acuarelei, ambele realizate cu produsele Make-up Atelier Paris.


Make-up artist: Oxana Bocancea



Tehnica creionului



















Tehnica acuarelei























Sper ca v-au placut imaginile. Daca sunteti in domeniu sau pur si simplu va plac produsele pentru machiaj intrati cu incredere pe site-ul Atelier Paris. Produsele nu sunt ieftine, dar sunt de calitate si sunt profesionale.



Va pup



Alexandrina




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...