6 ianuarie 2014

Gene "fir cu fir" - pro sau contra

Eu sunt pro si va voi arata putin mai jos in imagini si de ce. Pana la imagini vreau sa va spun povestea mea. Daca ma cunoasteti si mi-ati vazut pozele de pe blog, probabil ati observat ca eu am gene foarte subtiri si am nevoie de mascara ( in doua straturi cateodata) ca sa am gene curbate, pline si sa imi arate ochii ca si cum as fi dormit cele opt ore. Daca nu port mascara arat ca si cum as fi bolnava. Probabil stiti ca imi place sa folosesc cat mai putine "chimicale" (stiti voi despre ce chimicale vorbesc) pe ten. Cred ca toate ne dorim sa folosim produse cat mai naturale si noninvazive pe tenul nostru. Sa revenim la gene. Am incercat sa folosesc gene tip banda si nu mi-a placut faptul ca parca aveam o greutate pe pleoape si parca aveam senzatia de tragere a pleoapei. Nu le-am suportat prea bine si nu-mi placeau pentru ca nu aratau natural chiar daca am incercat niste gene cu aspect cat de cat natural. Se vede in poza de mai jos.

Dupa cum stiti, in 30 noiembie am fost la  Fashionality Cluj-Napoca loc unde am intalnit-o pe Florentina Cinos (click pe nume pentru pagina ei) care este makeup artist si stilist  de gene. Florentina este o persoana sociabila si din discutii am inteles cu ce se ocupa ea si mi-a povestit cate ceva despre genele fir cu fir, dar nu m-am putut concentra prea bine intrucat eram la acel eveniment si era un zgomot de fond. 
Am avut surpriza sa descoper acasa, in goodiebagul de la Fashionality, un voucher pentru gene fir cu fir, iar numele stilistului de pe acel voucher era al Florentinei. Wow, ce chestie! M-am bucura foarte tare si la cateva zile dupa acel eveniment eu aveam deja programare la Florentina sa-mi faca genele fabuloase.
In 19 decembrie am plecat la Florentina la Cluj pe un frig infernal. Atat de tare imi doream gene frumoase si naturale incat am uitat de frig si oboseala. La Florentina ambianta este magica si relaxanta.


Aici pe acest pat, cu produse Xtrem Lashes si sub mainile Florentinei, incepe magia. 




Florentina in actiune


Genele mele - profil (inainte si dupa)


Genele mele - din fata (inainte si dupa)


Genele fir cu fir se pun pe genele naturale la un milimetru de piele. Deci lipiciul nu are contact cu pielea deloc. Lipiciul folosit nu afecteaza geana naturala si este hipoalergenic. Genele fir cu fir pot sa fie aplicate la: persoanele care isi doresc gene mai bogate si mai lungi cu aspect natural, persoanelor care doresc sa renunte la mascara (desi pe genele fir cu fir se poate aplica cu succes mascara), persoanelor care au suferit un tratament de chimioterapie, etc. Si acum intrebarea care vine automat cand auzi de acest procedeu: "Cat tin genele aplicate?". Genele aplicate tin atat cat tine geana naturala, daca in primele 48 de ore de la aplicare nu stati in dus la aburi, nu gatiti, nu stati in umezeala (doua zile veti fi in pauza casnica). Geana naturala are o durata de viata intre 4 si 6 saptamani. In momentul in care aceasta pica, pica o data cu geana aplicata. Genele fir cu fir se aplica pe genele adulte, genele bebelus (cele in crestere) fiind "crutate" pentru o noua aplicare a genelor.

V-am spus...magie.
Voi ati incercat gene fir cu fir? Daca nu ati avut curaj, va recomand cu drag si incredere sa incercati.  Veti fi multumite de rezultat. Important este sa va gasiti stilistul potrivit, iar daca sunteti din Cluj v-o recomand din suflet pe Florentina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...