11 ianuarie 2013

Manichiura Fantasy pentru unghii scurte

Nu sunt experta in domeniul manichiurii, dar de cand ma stiu mi-am facut singura manichiura (exceptand primii ani de viata). Am unghiile scurte, meseria “mi-o cere”, si nu am nici o problema cu asta. Nu sunt invidioasa pe fetele care pot sa-si tina unghiile mari. Imi place cand vad o manichiura frumoasa si creativa pe unghiile mari.

Probabil aveti multe dintre voi unghiute scurte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie urate si plictisitoare. O manichiura pe unghii scurte poate fi frumoasa si creativa. Asa ca am creat urmatorul “tablou” pe unghiute. Sper sa va placa. 

Am folosit oja Farmasi nuanta 031 ca baza pentru “creatie”, Pearlescent acrilyc paint (le folosesc la pictura, dar pot fi folosite cu succes si pe unghii) si oja Gabrini calcium gel nuanta albastruie.Astept pareri pro sau contra.


Va pup

Alexandrina

Review odorizant de camera Foren Air Flores de verano

Vreau sa va prezint un produs de la TRIODELUXE pe care l-am descoperit de ceva vreme. Este vorba despre odorizantul Foren Air Flores de verano.

Noile parfumuri ambientale Foren Air transmit o aroma distincta si personala in fiecare anotimp creand un ambient proaspat si primitor. Creeaza ambianta, parfumeaza si elimina mirosurile neplacute. Creeaza un ambient placut si de durata.Am o problema cu odorizantele de camera. Mi-e teama sa folosesc odorizante ce trebuie cuplate la priza, iar cele cu sensor ma dispera. Dar cea mai mare problema a mea este mirosul odorizantelor de camera. Am incercat multe marci de odorizante, iar pentru bila (fierea) mea sunt prea puternice. Poate sunt printre voi care au aceeasi problema. Pur si simplu mi-e greata de parfumul odorizantelor .

Am fost foarte curioasa sa incerc acest odorizant sa vad daca voi suporta mirosul. Am vrut sa-l incerc un timp inainte sa ma pronunt.Ce imi place la acest odorizant?

  • Are un parfum floral discret si fresh
  • Are gramaj mare 400 ml
  • Are pulverizator
  • Are pret convenabil 16 leiOdorizantul improspateaza camera, iar aerul ramane respirabil. Este nevoie de doar 2 pulverizari la o camera de 4 pe 4 m. V-a recomand sa nu pulverizati odorizantul pe draperii sau perdele deoarece le pateaza.

Cu siguranta veti fi multumite de acest odorizant daca il veti achizitiona.Va pup

Alexandrina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...