9 decembrie 2012

Sexy Craciunitele Mosului

Buna fetele mele,

Se apropie cu repeziciune sarbatorile de iarna si nu stiti ce cadou sa va faceti voua si iubitului/sotului? Va dau eu o idee: costum de Craciunita.
Carui barbat nu-i place o Craciunita sexy? Va alegeti un costum sexy si asa va faceti si voua un cadou inedit si interesant. Veti fi cele mai incitante ajutoare ale Mosului, cu siguranta.

Iata cateva exemple sexy:

* Pentru Craciunite diafane.In Obsessive Heartbell veti fi cu siguranta apreciate pentru formele delicate. 


 * Pentru Craciunite indraznete. Obsessive Set Santa's Helper se potriveste de minune acelora dintre voi care au o personalitate debordanta.



 * Pentru Craciunite senzuale. Castigati interesul iubitului doar cu o privire? Tessoro 209 Christmas Gift este costumul potrivit pentru voi.



* Pentru Craciunite jucause. Va place sa va jucati?  
Obsessive Santa's Helper Babydoll este costumul care va va ajuta sa completati personalitatea voastra de Craciunita sexy.



* Pentru Craciunite delicate. Sunteti gratioase si delicate? Obsessive costum Snowflake este costumul potrivit pentru voi.




Iubitul va fi incantat cu siguranta de orice model de Craciunita, prezentat mai sus, pe care il veti alege.

Care este modelul care vi se potriveste?


Va pup

Alexandrina

http://www.depozituldelenjerie.ro/

Review Doracil Anticalcar


 In fiecare iarna facem curatenie generala in case si avem nevoie de produse bune pentru curatat. Cand gasim produse care sa faca treaba pe jumatate e si mai bine.

 Ei bine eu am gasit un astfel de produs pe http://www.triodeluxe.ro/. Se numeste Doracil anticalcar. Produsul indeparteaza petele si depunerile de calcar precum si petele de rugina. Aveam nevoie de un astfel de produs care sa fie bland cu bateriile din inox. Mi-am distrus doua baterii cu detartrant si am ramas traumatizata si asta pana sa descopar acest produs minunat.





Eu am incercat acest produs pe depuneri de calcar si si-a facut treaba minunat. Am pus solutia pe o baterie de la baie, am lasat-o 30 de secunde sa actioneze si am sters cu un burete, apoi am clatit cu apa calda. Iata imaginile:

Inainte



Descriere produs:


Lichid cu caracter acid pentru curăţarea depunerilor de calcar şi rugină în spaţiile greu accesibile. Curăţă pete, reziduuri de calcar şi rugină lăsate pe băi, chiuvete, robinete, toaletă, duşuri, gresie, faianţă.
Redă strălucire tuturor suprafeţelor tratate.
Mod de utilizare: Se aplică pe suprafeţe. Se curăţa cu laveta uscată şi se limpezeşte cu apă din abundenţă. A un se folosi în combinaţie cu produse care conţin clor.
Nu conţine clor.
Produs concentrat.
Cantitate: 750 ml.

De ce imi place?
*Isi face bine treaba si rapid
*Recipentul contine o cantitate considerabila de produs
*Este simplu de folosit
*Are pret rezonabil.

Sper ca-l veti cumpara. Nu veti fi dezamagite!

Va pup
Alexandrina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...