1 ianuarie 2014

DIY - Organizator bijuterii, agrafe de par, cosmetice de mici dimensiuni

Toate chestiutele mele erau aruncate intr-un sertar si niciodata nu-mi gaseam o agrafa, un elastic de par sau vreun produs de makeup. Intr-o zi am zis gata, m-am saturat. Imi place ordinea si nu-mi place sa traiesc in haos. De ce ar fi produsele mele aruncate aiurea? Pai nu mai sunt. Daca nu stiti, eu ador proiectele DIY. 
Am vazut intr-un pliant de la Lidl (asta s-a intamplat acum vreo 2 luni) ca erau ceva organizatoare de suruburi cu sertarase, nici prea mici si nici prea mari. Am cumparat unul, desi am vrut sa iau doua, pentru ca erau de doua feluri, dar nu imi ajungeau banii pentru ca aveam si alte cumparaturi de facut. Din cate imi amintesc organizatorul a costat aproape 40 de lei. Are 33 de sertare: 32 mici si unul mare. E cel mai bun organizator pentru bijuterii mici, agrafe, elastice, cosmetice de dimensiuni mici, desi intr-un sertar intra perfect un fond de ten de marime normala.



Pentru ca acest organizator era de culoare neagra si sertarele transparente, nu prea se  potrivea asa …cu mine ca si culoare si m-am decis sa-l infrumusetez. Am luat de la Kaufland cu ceva timp in urma un autocolant alb cu floricele rosii-roz si hartie cartonata roz. In imaginile de mai sus aveti tot procesul de “tuning” al organizatorului. Sunt tare mandra de el si nu mai am dezordine. Yupiii

Voi cum va tineti organizate micile chestii?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...