3 mai 2013

8 moduri de a scapa de grasime


Am primit niste fisiere cu informatii despre cum am putea sa scapam de grasimea nedorita si vreau sa le impartasesc cu voi.


1. Cresteti consumul de apa
Consumand mai multa apa (3-4 l pe zi) veti realiza o crestere a metabolismului ceea ce va determina un consum mai mare de calorii deci kilograme de grasime eliminate. De asemenea apa este deosebit de importanta pentru sanatate, ajutand rinichii sa elimine mai eficient toxinele. Este important sa consumati aprox. 5oo ml apa inainte de antrenament, 500 ml in timpul antrenamentului si 500-1000 ml dupa antrenament.

2. Redu caloriile in mod gradat.
     Daca incerci sa slabesti nu incerca sa faci mari reduceri de calorii in speranta ca vei obtine rezultate mai rapide. Facand asta vei determina corpul sa intre intr-o stare de foame in care organismul isi va reduce metabolismul facand mult mai dificila arderea de calorii.
     Penrtru a preveni asta, trebuie sa reducem caloriile in mod treptat si cate putin in fiecare saptamana. Dietele copiate din diferite reviste in care se recomanda 800 de kcal pe zi sunt dificil de urmat si nu va vor duce la progres pe termen indelungat. Trebuie sa aveti o dieta care va ofera energia necesara si nu una care sa fie o povara si sa va ganditi numai la alimentele din frigider.

3. Variati consumul caloric
      Prin varierea consumului caloric se va mentine mecanismul infometarii mai usor in control si veti continua sa ardeti calorii.
      Spre exemplu in zilele de antrenament puteti consuma mai multe calorii, iar in cele de repaus reduceti consumul caloric in special prin reducerera cantitatii de carbohidrati.

4. Antrenamentul cu greutati.
     Acesta ajuta sa reducem grasimea corporala in diferite moduri. Antrenamentul cu greutati arde el insusi calorii iar dupa terminarea acestuia creste metabolismul bazal ceea ce inseamna ca vom arde calorii la o rata mai inalta pentru aproximativ 39 ore dupa terminarea acestuia. Deci vom sta acasa in pat si vom arde calorii. Suna bine, nu?

5. Consuma mai multe grasimi sanatoase
     Aceasta te va ajuta sa pierzi grasime, sa  castigi muschi si sa te refaci mai repede dupa antrenament. De asemenea sunt sanatoase pentru aparatul cardiovascular.
Exemple de grasimi sanatoase : peste gras (somon), nuci, seminte, ulei de masline, galbenus de ou, ulei de peste.

6. Redu carbohidratii
     Consuma cea mai mare parte a carbohidratilor dimineata si in jurul antrenamentului.
Astfel vei preveni stocarea acestora sub forma de grasime.

7.Creste consumul proteic
    Facand aceasta vei creste metabolismul si te va ajuta sa mentii masa musculara. In final acestea te vor ajuta sa arzi mai multa grasime. De fapt corpul arde mai multe calorii cand mananci proteina decat atunci cand mananci carbo sau grasimi.

8. Mananca 5-6 mese mici. Acest fapt va asigura energia si nutrientii necesari si va creste metabolismul, deci consumul energetic.


Sa fiti sanatoase!
Alexandrina
                                                  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...