19 noiembrie 2013

Super intalnirea anuala a beauty bloggerilor din Cluj, edit. a II- a (2013)

  Saptamana trecuta am avut parte de o zi minunata de sambata,  mai ales pentru ca am participat la intalnirea anuala a beauty bloggerilor din Cluj.


  A fost pentru prima data cand am participat la un astfel de eveniment, intalnire a beauty bloggerilor pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp. Asa am mai bifat o dorinta in wishlistul meu pe anul acesta si pot sa ma declar fericita din acest punct de vedere.

  Intalnirea a avut loc la sediul de infrumusetare Farmec din Cluj-Napoca intr-o sala primitoare, calduroasa si foarte girly si mov (culoare ce inspira la creatie). Pe scaunele acelea mov si confortabile am gasit un cadou din partea Farmec, niste oje dragute si o crema Doina (mi-am adus aminte cand foloseam aceasta crema cand eram mica, de la mama mea).



  M-am simtit minunat sa vad atatea fete frumoase si zambitoare si deosebit de destepte. Atentie barbatilor! Femeile frumoase chiar sunt destepte!
  Ma asteptam sa ma simt un pic stanjenita avand in vedere ca nu stiam ce se discuta la astfel de intalniri, dar am constatat cu stupoare ca a decurs ca o intalnire, intre prietene, foarte degajata si relaxata. Discutiile au fost bineinteles despre beauty si au acoperit cam tot ce inseamna o dezbatere beauty in adevaratul sens al cuvantului. Am avut ocazia sa socializez, sa cunosc un pic fetele din spatele blogurilor pe care eu le citeam de ceva vreme, dar si fete ale caror bloguri nu le cunosteam si pe care le-am descoperit cu aceasta ocazie. E minunat sa intalnesti persoane care iti impartasesc pasiunea pentru beauty si sa faci schimb de idei si experienta. Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire anuala si imi promit ca voi bifa absolut orice beauty meet up (gen cafenea) care vor avea loc in viitorul apropiat.

  Pentru ca am fost fete cuminti, la finalul intalnirii am fost rasfatate cu o sumedenie de cadouri. M-am simtit ca un copil cand isi primeste cadourile de Mos Craciun. Ajutoarele Mosului <3 Anca, Cleo si Laura <3 ne-au dat plasuta dupa plasuta toate pline cu bunatati. Despre aceste bunatati va voi vorbi in postarile mele viitoare.
  Si asa pe final, vreau sa le multumesc organizatoarelor Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com si Laura Mariana- Classy and Pink si sponsorilor pentru o zi de sambata minunata.


Pupici
Alexandrina


Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com si Laura Mariana- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec. Sponsori principali: Yves Rocher, Elmiplant, NIVEA, Golden Rose Romania, Oriflame,B.U. Romania, Bioderma Romania, Cosmetic Plant, AlhamoDent, Cupio, AQUA Carpatica, Panemar, OnePAds Web Design.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...