7 octombrie 2012

Cadouri de ziua mea...de la cei dragi

Buna dragii mei.

Vreau sa impartasesc cu voi cadourile pe care le-am primit de ziua mea, prin intermediul pozelor.

Primul cadou l-am primit de la sotul meu, cu cateva zile inainte de ziua mea, si a fost un telefon Sony Ericsson Xperia Arc S alb.



Urmatorul cadou l-am primit de la Anamaria si a constat in produse Yves Rocher:







Urmatorul cadou l-am primit de la Stanca, Malina si Diana, compus din produse Avon:





Cadoul urmator l-am primit de la prietena mea Alexandra, al carui blog il puteti urmari aici, si este o paleta Sleek MakeUp  nr.658 (pe care o voi folosi exclusiv pe mine).Multumesc Ale :* :*





Urmatorul cadou este de la mama mea draga si scumpa si iubita si cea mai buna mama din lume...si as putea continua asa la nesfarsit: o pereche de blugi (nu am poza pentru ca sunt la scurtat), orhideea la care am visat luni de zile si o petrecere cu tort si bunatati care ma asteapta in dupa amiaza aceasta.De abia astept!!!



Ultimul cadou este o piesa de teatru (Cina cu prieteni) ce a avut loc exact de ziua mea la Alba Iulia in care a jucat cumnata mea si Vlad Zamfirescu jr si o intalnire cu sexy Pavel Bartos. Multumesc Nadiana pentru o seara minunata.




Va pup
Alexandrina

4 comentarii:

  1. La multi ani, draga mea! Ai primit niste cadouri superbe, sa le folosesti sanatoasa. Ma bucur ca te-ai simtit atat de bine la teatru si iti doresc distractie placuta diseara!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos! Super cadouri si super familie! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!sa le folosesti cu placere superbe.sa va fie de bine distractia.pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani cu intarziere,multa sanatate si fericire....
    sa le folosesti cu placere,
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...