2 martie 2013

Seminar "Confort Zone" Cluj-Napoca

V-am spus acum 3 zile ca va arat unde am fost marti 28.02 si ca voi posta poze. Stiu ca va plac pozele. Am de facut o mentiune. Fotografiile nu au iesit extraordinar. Intrucat a fost o prezentare cu slide-uri, lumina a fost foarte slaba, fotografiile n-au iesit clare.
Sa va spun putin despre acest seminar. Acest seminar a avut loc la Hotel City Plaza in Cluj-Napoca in sala "Ball Room". Aceasta intalnire a fost organizata de o doamna italianca reprezentanta gamei de produse pentru ingrijirea tenului si corpului "Confort Zone". Nu va voi spune detalii despre aceasta firma. Va las sa-i descoperiti dand aici. Fondatorii gamei promit ca produsele lor sunt cu extracte naturale si ca ajuta la refacerea celulara din interior spre exterior.
Trebuie neaparat sa va spun ca a fost unul dintre cele mai interesante seminarii la care am participat, in sensul ca nu s-a pus foarte mare accent pe produs ci pe istoria firmei si pe activitate fizica.M-am simtit un pic cam ca la seminariile de la facultate. Totusi am invatat, spre final, o tehnica noua de masaj facial antirid. Va las cu imaginile.
Sper ca v-a placut.

Va pup.Alexandrina

3 comentarii:

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...