27 septembrie 2012

SuperBlog 2012

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este o competitie de blogging creativ, organizata anual, din 2008. In fiecare toamna, SuperBloggerii isi demonstreaza talentul in probe de blogging dintre cele mai variate, care imbina talentul literar cu abilitatile de marketing. Astfel, sponsorii sustin dezvoltarea blogosferei si afla cum le sunt percepute produsele sau serviciile, iar concurentii au prilejul sa-si puna in valoare atuurile de comunicatori online si sa creeze sinergii cu mediul de afaceri pentru eventuale parteneriate in campanii de promovare.

Cum participati?
Pentru a va inscrie la acest concurs dati click pe SuperBlog 2012.

Mult succes tuturor!!!

4 comentarii:

 1. Sună bine.Totuțși,nu cred că m-aș băga.Nu am cine știe ce experiență în domeniu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog 2012! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie! Succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
  Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
  Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
  Deci, sa inceapa competitia! :)

  RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...