9 decembrie 2012

Review Doracil Anticalcar


 In fiecare iarna facem curatenie generala in case si avem nevoie de produse bune pentru curatat. Cand gasim produse care sa faca treaba pe jumatate e si mai bine.

 Ei bine eu am gasit un astfel de produs pe http://www.triodeluxe.ro/. Se numeste Doracil anticalcar. Produsul indeparteaza petele si depunerile de calcar precum si petele de rugina. Aveam nevoie de un astfel de produs care sa fie bland cu bateriile din inox. Mi-am distrus doua baterii cu detartrant si am ramas traumatizata si asta pana sa descopar acest produs minunat.





Eu am incercat acest produs pe depuneri de calcar si si-a facut treaba minunat. Am pus solutia pe o baterie de la baie, am lasat-o 30 de secunde sa actioneze si am sters cu un burete, apoi am clatit cu apa calda. Iata imaginile:

Inainte



Descriere produs:


Lichid cu caracter acid pentru curăţarea depunerilor de calcar şi rugină în spaţiile greu accesibile. Curăţă pete, reziduuri de calcar şi rugină lăsate pe băi, chiuvete, robinete, toaletă, duşuri, gresie, faianţă.
Redă strălucire tuturor suprafeţelor tratate.
Mod de utilizare: Se aplică pe suprafeţe. Se curăţa cu laveta uscată şi se limpezeşte cu apă din abundenţă. A un se folosi în combinaţie cu produse care conţin clor.
Nu conţine clor.
Produs concentrat.
Cantitate: 750 ml.

De ce imi place?
*Isi face bine treaba si rapid
*Recipentul contine o cantitate considerabila de produs
*Este simplu de folosit
*Are pret rezonabil.

Sper ca-l veti cumpara. Nu veti fi dezamagite!

Va pup
Alexandrina


9 comentarii:

  1. uau vad ca isi face treaba,trebuie sa il incerc si eu deoarece am aceleasi probleme cu bateriile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar functioneaza.Nu ma asteptam sa curete asa de bine si sa nu depun efort.

      Ștergere
  2. hm,super.aceas problema doar ca la mine calcaru este mult mai rau fiind apa de put nu apa nova.si a trebuit sa mi pun dedurizator si inca mai am de tras cu totu.eu am refacut cu sano dar la faianta nu ma ajuta.acesta doar de pe net se cumpara?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pe internet se cumpara si merge si pe faianta si piatra depusa rau.Pentru faianta si piatra depusa lasa sa actioneze produsul intre 3 si 5 minute pe suprafata umeda.

      Ștergere
    2. ok.multumesc.o sapta.faina pupici

      Ștergere
  3. trebuie sa il am neaparat. multumim pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu il vreau unde se gaseste de cumparat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da click pe cuvantul Doracil anticalcar, cuvintele care au culoarea roz te duc direct pe site.Spor la cumparaturi.

      Ștergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...