3 decembrie 2012

Review Gillette Fusion Proglide Gel


Baieti, paziti-va bine tuburile de Gillette pentru ca nu le veti mai folosi doar voi.



De ce?
Pai, ia sa vedem. Eu foloseam un gel de curatat tenul din Spania extrem de bun, dar s-a terminat :( si nu pot sa-mi refac depozitul prea curand.
Asa ca intr-o seara cand ma gandeam eu cu ce sa-mi curat tenul, de pe raftul din baie, imi facea cu ochiul Gelul de ras Gillette al sotului meu.Mi s-a aprins atunci beculetul. Hopa. "Oare o fi bun? Oare o sa miros precum un barbat? Hmmm". 

Si deschid capacul tubului, apas si iese un gel albastru dragut care se transforma in spuma alba densa si fina. Imi pun pe toata fata, mai putin in jurul ochilor, si cu miscari circulare intind spuma pe toata fata. 
Arat precum Mos Gerila cu spuma pe fata. Si imi spun: "Si acum ce fac? Ma rad, nu? :)) Nuuu. Doamne fereste! Clatesc fata cu apa calduta."
Ce sa vezi? Fata mea este curata, nu este uscata si sunt foarte fericita ca am gasit ceva bun si pe raftul sotului care sa-mi fie util. Si asa am continuat saptamani la rand.
Dar ce te faci ca observa sotul ca tubul este cam usor...(pentru ca eu imi puneam cam mult produs, desi nu era nevoie, dar imi placea sa ma joc).

Conversatie:
Sotul: "Mami, cred ca trebuie sa-mi cumpar din nou Gillette. Cred ca m-au prostit la magazin sau pun ei din fabrica mai putin produs in tub.Ma tinea 6 luni un tub si acum dupa 2 luni e gata."
Eu (cu o fata de om vinovat imi zic in gand): Acum e acum.
Sotul: Ce e?
Eu: Pai...eu zic sa-mi cumperi si mie unul.
Sotul: o_O Ha?
Eu: Pai il folosesc si eu.
Sotul: Cum il folosesti si tu? Te razi si tu si nu stiam.
Eu: Nuuuu ma rad... o_O ... :)), doar n-am barba. Ma spal cu el pe fata.
Sotul: Serios? Si de asta nu mai am eu gel de ras?
Eu: Da
Sotul: Iti foloseste?
Eu: Da, e minunat.
Sotul: Pai...sti cum facem? De azi inainte folosesti tu Gillettul asta si eu incep tubul de Intesa de la nasu.
Eu: De acord :), dar imi cumperi un Gillette nou ;) pentru ca acesta e pe terminate.
Sotul: Pai... tampoane iti cumpar, deodorant iti cumpar, sampon iti cumpar tot eu, acum o sa-ti cumpar si Gillette...te pomenesti ca ti-oi cumpara si aftershave pana la urma... :))))
Eu: Da, puisor, si asta doar pentru ca ma iubesti :*
:))))

End

Fetelor...la atac. Gillette al sotilor si iubitilor, pazeste-te!


Va pup
Alexandrina

12 comentarii:

  1. :))))) al meu se ia doar cu masina :( la naiba! as fi incercat si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca o sa incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. asta chiar nu-mi trecea prin cap...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. vai ce comic:))) si eu folosesc de mult gelu sotului de la nivea si loreal.is super imi racoreste fata asta simt de fie care data cand o dau jos:))))))al meu a spus sa-mi cumpar si aparat daca tot folosesc gelu.mo asa sunt ei.mai radem si noi.te pop

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim mi-a placut foarte mult postarea ta si esti o scumpica e deacum nu o sa mai aiba gel ti-o spun eu el sa cumpere si eu il consum :) te :*

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...