28 ianuarie 2013

Lenjerie sexy de Sfantul Valentin

Buna fetele mele,

De Sfantul Valentin se reaprinde flacara pasiunii in toate cuplurile din lume. Sunt sigura ca va ganditi de pe acum ce sa pregatiti iubitului/sotului de Sfantul Valentin. Am eu o idee cum sa reaprindeti flacara pasiunii. 
Eu m-am gandit sa-i pregatesc sotului meu o cina romantica afrodisiaca, sa aprind lumanarele parfumate in toata casa si m-am gandit sa port o lenjerie sexy. Suna incitant, nu-i asa? 
Va recomand sa faceti acelasi lucru. Iubitul va fi foarte incantat si placut surprins. Iata cateva exemple de babydoll (care vin ca turnate pe orice silueta) si pe care eu le consider absolut incitante si cu siguranta nu veti da gres purtandu-le.


Babydoll KALIA 


Babydoll DANDELION


Babydoll INNOCENCE

 

Babydoll AMBER 

 

Babydoll SERVANTA

 

Babydoll SIREN

 

Babydoll LUIZA

 

Babydoll VENUS


 E-lenjerie.ro va ofera o gama variata de lenjerie sexy, compleuri sexy (sutien, chilot), body stockings, rochii de noapte, lenjerie modelatoare si multe alte produse destinate voua dragele mele.

Voi ce lenjerie sexy veti purta de Sfantul Valentin?

 

Va pup

Alexandrina 

 


 


2 comentarii:

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...