20 octombrie 2013

Memo de toamna...


 Inceputul acestei luni a marcat pentru existenta mea un moment important si anume implinirea a celui de-al 33-lea an. An in care am invatat mai multe despre mine decat am facut-o in tot restul anilor, un an in care am invatat multe, un an in care am acumulat multa informatie si un an in care am inceput sa fac pace cu sinele meu. Fara doar si poate, mai am multe de invatat despre mine si lumea care ma inconjoara. Timpul nu e trecut si abia astept sa vad la ce ma mai supune viata. Le voi accepta pe toate si voi incerca sa gestionez si sa cresc in urma experientelor vietii. "Ce nu te omoara te face mai puternic". Pot sa confirm aceasta zicala.
 Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si voi incerca sa postez cat mai multe articole interesante si bine informate pentru voi.

Va pup,
Alexandrina

2 comentarii:

  1. LA MULTI ANI,sanatosi si fericiti! :-* <3 ....cam tarziu,dar mai bine mai tarziu decat niciodata :D esti balanta ca nepotelul meu ;)
    Eu ma bucur ca te-am descoperit si ne faci zilele mai frumoase :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...