26 decembrie 2013

Anul 2013 pentru mine

Anul 2013 pentru mine a fost ca si cum m-as fi dat intr-un "roller coaster" al vietii: suisuri si coborasuri, evenimente pozitive si mai putin pozitive, impliniri si dezamagiri, lacrimi de bucurie si necaz...si as putea continua. Pentru mine, ultimii ani au insemnat "trezirea", trezirea din amorteala cotidiana, trezirea din lumea materiala. Aceasta trezire de care va vorbesc este "Trezirea Spirituala" pe care o simt tot mai pregnant in toate coltisoarele sufletului meu. Am aflat cine sunt si de ce sunt si am intalnit suflete pline de lumina care mi-au schimbat viata.
Va doresc ca acest sfarsit de an sa va aduca "trezirea", dragostea pentru aproapele vostru si daruirea neconditionata spre divinitate.

Va imbratisesz cu drag
AlexandrinaAn 2013 Tweetsome's blog in imagini

4 comentarii:

  1. Dumnezeule, ce poze frumoase! Esti grozava, sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere
  2. candrea nadia alina30 decembrie 2013, 18:39

    iit doresc un 2014 MAI REUSIT, mai multe lacrimi de BUCURIE, un strop de sanatate in plus pentru tine si cei dragi si sa ai parte de tot binele!!! la multi ani, draga mea!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...