1 decembrie 2012

Castigatorul Concursului Libris

Buna dragilor,

Chiar daca nu ati participat intr-un numar mare, vreau sa va multumesc pentru ca v-ati deschis sufletele. Toate mesajele voastre mi-au placut, dar un mesaj m-a emotionat cel mai mult:

Simple Style 20 noiembrie 2012, 10:51
"In ziua de azi cred ca e greu sa vorbesti pe acest subiect.. Dar totusi e destul de usor de spus ce inseamna acesta frumusete, despre care in trecut vorbea toata lumea cu mare usurinta.
Frumusetea interioara reprezinta intreg universul pentru ca in ciuada tuturor intamplarilor sau realizarilor mai mult sau mai putin multumitoare, tot ceea ce ne satisface e placerea care vine din interiorul nostru. Acea frumusete care ne ajuta sa ne depasim toate compexele, sa radiem chiar daca fizicul nostru nu e tocmai de invidiat. O frumusete care ne face sa plutim in momentul in care suntem recompensati cu un simplu zambet sau cateva cuvinte spuse in soapta. Frumusetea interioara e cea care ne ajuta sa simtim ca traim cu adevarat!"

Felicitari Simple Style Te rog sa-mi trimiti numele tau, adresa, codul postal si numarul de telefon la adresa de email salagean.alexandrina@yahoo.com. In cel mai scurt timp Libris te va premia cu minunata carte "Manuscrisul gasit la Accra". 
Lectura placuta! 


Va invit sa intrati pe site-ul librariei pentru a va alege cartile cu care va puteti delecta in intimitatea casei voastre, in autobuz sau in pauzele de la scoala/munca...

Multumim sponsorului!

Va pup

Alexandrina

Un comentariu:

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...