15 decembrie 2012

Seminar make-up "Make-up Atelier Paris"V-am promis o postare in care sa vedeti prin intermediul imaginilor ce am facut in cele doua zile cat am fost plecata. Vreau in primul rand sa multumesc bloggeritei Alesya (pentru blogul ei dati click aici) pentru invitatie si pentru faptul ca m-a impulsionat sa devin o bloggerita la randul meu.
Am luat parte la un seminar de make-up si prezentare de produse  Make-up Atelier Paris in Cluj-Napoca(www.ateliercosmetics.com).Make-up Atelier Paris are 4 puncte de vanzare la noi in tara:

1.Bucuresti – Str. Maica Alexandra Nr. 4 – tel: 0721803507

2.Iasi – Bd. Carol 1 nr.4.corp B1, C5, et.1 of.106B – tel: 0758310639

3.Timisoara – Str.Gh.Lazar 17 – tel: 0743344176

4.Cluj-Napoca – Yucon Business center, Str. Cotita nr.9, et.3 – tel: 0756370385


Seminarul a fost organizat de catre Diana Pasinschi, reprezentant al produselor profesionale Make-up Atelier Paris in Cluj-Napoca, la care a fost prezenta persoana care a introdus aceste produse la noi in tara si anume Lilia Petrenco (doamna blonda). Acest seminar a durat doua zile si s-a tinut la Hotel City Plaza.

Seminarul a avut ca teme doua tehnici de machiaj, tehnica creionului si tehnica acuarelei, ambele realizate cu produsele Make-up Atelier Paris.


Make-up artist: Oxana BocanceaTehnica creionuluiTehnica acuareleiSper ca v-au placut imaginile. Daca sunteti in domeniu sau pur si simplu va plac produsele pentru machiaj intrati cu incredere pe site-ul Atelier Paris. Produsele nu sunt ieftine, dar sunt de calitate si sunt profesionale.Va pupAlexandrina
9 comentarii:

 1. super frumos ,iar pozele sunt minunate,ce sa mai zic de farduri
  multumim ca te-ai gandit si la noi ,chiar daca numai prin intermediul pozelor

  RăspundețiȘtergere
 2. buna.super,super frumos.felicitari si succes in totu,poopici.multumesc pt.e mail

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim pentru postare.super pozele

  RăspundețiȘtergere
 4. trebuie neaparat sa invat si eu tehnica asta,sper ca pana la sf anului viitor sa ma invete Luciana Sasu,e preferata mea <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte, foarte frumos! Thanks for sharing! :*

  RăspundețiȘtergere
 6. foarte interesant si eu as participa la un astfel de seminar, te-am pupat :*

  RăspundețiȘtergere
 7. foarte interesant post ! :)
  ce de minunatii pe acolo !

  RăspundețiȘtergere
 8. Super :) Felicitari draga mea, si multumesc ca m-ai mentionat!

  RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...