4 iunie 2013

Legume la gratar a la Tweetsome


Imi plac foarte mult legumele la gratar. Cand ies la iarba verde imi fac legume la gratar pentru ca sunt gustoase si sanatoase. Am vrut sa am posibilitatea sa-mi fac si acasa si am tot cautat prin magazine tigai grill, dar nici una dintre tigaile pe care le-am gasit pana acum nu m-au satisfacut. Ba erau din teflon, ba din inox, ba erau cu ceva spoiala de vopsea pe ele. Aproape m-am dat batuta. Acum 3 saptamani am fost prima data in supermarketul Auchan si surpriza...mi-am gasit tigaia grill. Tigaia este din fonta, are dimensiuni medii numai potrivite pentru aragazul meu mic si nu are vopsea pe ea plus ca am dat 13 lei pe ea. Fericire! Puteti sa gatiti orice leguma sau carne in tigaia grill. Imi place foarte mult pentru ca nu folosesc ulei din abundenta cum faceam cu alte tigai (doar ung tigaia, cu o pensula, cu ulei de masline).





Voi o aveti? Daca nu, categoric sa o cumparati. Merita!!!

Pupici
Alexandrina

4 comentarii:

  1. si eu sunt in cautare de multa vreme dupa o asemenea tigaie gril dar nu am gasit-o,ador si eu legumele la gratar si m-ai facut curioasa si o sa mi-o cumpar si eu daca o gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cateva ori am vrut sa imi cumpar tigaia asta dar nu prea am incredere in maner, mi se pare ca nu e rezistent.Citind articolul tau ma gandesc serios sa o achizitionez.Si mie imi plac mult legumele la gratar, de obicei folosesc dovlecei, rosii, ceapa, ardei si ciuperci.Bunatati :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...