11 ianuarie 2013

Manichiura Fantasy pentru unghii scurte

Nu sunt experta in domeniul manichiurii, dar de cand ma stiu mi-am facut singura manichiura (exceptand primii ani de viata). Am unghiile scurte, meseria “mi-o cere”, si nu am nici o problema cu asta. Nu sunt invidioasa pe fetele care pot sa-si tina unghiile mari. Imi place cand vad o manichiura frumoasa si creativa pe unghiile mari.

Probabil aveti multe dintre voi unghiute scurte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie urate si plictisitoare. O manichiura pe unghii scurte poate fi frumoasa si creativa. Asa ca am creat urmatorul “tablou” pe unghiute. Sper sa va placa. 

Am folosit oja Farmasi nuanta 031 ca baza pentru “creatie”, Pearlescent acrilyc paint (le folosesc la pictura, dar pot fi folosite cu succes si pe unghii) si oja Gabrini calcium gel nuanta albastruie.







Astept pareri pro sau contra.


Va pup

Alexandrina

12 comentarii:

  1. Ti-au iesit tare frumoase.Merg perfect pentru sezonul de iarna:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Nico. Merg cu sezonul? Nu m-am gandit la asta :) :*

      Ștergere
  2. frumoasa manichiura si eu am unghiile scurte din cauza ca mi se rup foarte usor,dar nu inseamna ca renunt in avea o manchiura cat de cat eleganta!

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe,le ador ...sunt pasiunea mea.te felicit si sper sa mai pui pe blog asemenea postari

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Elena.Nu ma asteptam la reactii prea pozitive avand in vedere ca nu sunt un profesionist. Promit sa mai postez asa ceva :*

    RăspundețiȘtergere
  5. This is so pretty!! It looks awesome!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau conteaza pentru mine. Te rog sa scrii comentarii de bun simt, altfel ti le voi sterge. Nu accept comentarii ce contin injuraturi, amenintari sau cuvinte ce pot pune in pericol sanatatea emotionala a persoanelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...